Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Herregud, så sliten jeg har vært dem siste dagene. Åååååårh. 

Men men. Grunnen til lite blogging... vel, har ikke en eneste unnskyldning, bortsett fra at jeg har vært med kjæresten, pappa som har komt hjem, og prøver på skolen. Var med pappa igjen i dag, utrolig koslig. Besøkte også farmor, noe som også var veldig kjekt (: Så ja, har vært en kjekk dag, enkelt og greit, bortsett fra at jeg er helt utslitt nå. Sitter i stuen og venter på at dagene skal gå. Skulle gjerne sovet meg frem til juleferien, haha! 
Så i morgen er det altså skole igjen, på fredag er det skole så er det to dager fri også er det skole skole skole.. herregud, pleier aldri å bli lei så fort.. Kan hende det er fordi det ikke var helt planlagt å gå den linjen, er ikke helt sikker.. Så får se om jeg bytter linje neste år eller fortsetter på service!

men okei, nå kommer mange til å tro jeg er sykt høy på meg selv eller noe, men helt ærlig, selvtilliten min er så ødelagt at det ikke er moro en gang! hehe. Men etter noe pappa sa, sitter jeg og vurderer å sende bilder inn til modellhuset i Bergen, bare for å prøve og se om jeg er god nok. Hadde jo vært sykt kult å se om jeg hadde klart det da! Klarer jeg det ikke tar jeg det med et smil, det hadde vært synd, men sånn er det. Hadde vært kjekt å ha noe å gjøre på i hverdagen, enkelt og greit! Le så mye dere vil, sleng så masse dritt dere vil, jeg gjør det for det meste bare på gøy. ;) Hva syntes dere om det ?

Så nå skal jeg sikkert snart legge meg, prøve å legge noen planer for morgendagen, så får vi se.

tok og redigerte dette bildet en dag jeg var deprimert, gjett hva jeg "namet" det som da? "Dead." Hahah, jeg er så lykkelig av og til.

-Kisses :*
 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Nå sitter jeg sammenkrøllet i sofaen med pcen på fanget og bare slapper av.. Sov så utrolig dårlig i natt, er kjedelig når det liksom er siste dagen du kan sove lenge før alt styret med skole begynner igjen! Hehe. 
  Så i dag ble jeg vekket av Leander som lekte i stua, så da stod jeg bare opp og begynte å rydde, så leste jeg til naturfagsprøven. Håper virkelig jeg får en god karakter!
  Dro til kjæresten litt senere, måtte vente på terminalen i 45 minutter siden jeg selvfølgelig ikke sjekket bussruten før jeg gikk hjemmefra... Hater søndagsruter. Men men, koste meg likevel masse hos han!

  Og jeg klarer ikke slutte å tenke på jul og nyttår, gleder meg så sinnsykt mye! 29 dager til jul og 32 dager til jeg reiser, wohoo! Aner ikke hva jeg skal gå med verken jul eller nyttår, men finner fort ut av det!
  Har også sett på bilder på weheartit , nok en gang, og må bare vise dem til dere ! Håper dere får julestemning, mwahhah.

  -kisses
   

 • 0

  Hei alle sammen.
  Er dårlig med blogging, beklager nok en gang... Har litt mye å tenke på, så nå ser jeg frem til å komme meg vekk!
  Skal til familien til kjæresten, reiser 27. desember, så blir å feire nyttår der! Gleder meg så mye!
  Har logget innpå her flere ganger, trykket på "post", men så mister jeg all motivasjon og inspirasjon. Tenker at jeg kan gjøre det igjen i morgen. Vanligvis hadde jeg slettet alt jeg hadde skrevet her nå og bare logget av fra blogg.no, men ikke nå... Jeg vil klare dette. 
  Men det blir ikke noe ordentlig innlegg akkurat nå, legger heller ut noen bilder fra www.weheartit.com , elsker den siden!


   

 • 0

  Hei alle sammen!

  Tok en liten bloggpause, var egentlig ikke planlagt, men sånn går det når det er litt mye som skjer rundt en!

  Så jeg bestemte meg vel egentlig for å slutte å blogge fram til jeg hadde noen bra bilder, men har ikke orket å ta noen bilder av noe som helst, er ikke vær til å ta med ut kamera, og jeg har hatt en periode der jeg har syntes alle bildene av meg har vært helt forferdelig, og da er det ikke så kjekt å legge ut bilder! Heheh.

  Har ikke skjedd noe spennende i det siste egentlig, har vært en del med BT (som vanlig, hihi :*), vært på en del hockeykamper, sykehusbesøk, jobb, skole, spising OG JA FORRESTEN, sangvideo kommer så fort jeg får spilt inn en bra en! Haha pcen min gikk av når jeg spilte inn og alt gikk perfekt, karma sa du? Men skal se gjennom alle filmene, og se om de er verdt å legge ut! 
  Og neste lørdag kommer pappa tilbake til Norge! Gleder meg til å se han igjen, blir nok tungt når han reiser, men vi får bare se hvordan det går. 

  Men jeg trenger virkelig noe inspirasjon til å blogge, så hvis noen har tips, legg gjerne igjen en kommentar!


  -kisses :*