Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei alle sammen

Typisk dag i Bergen, masse regn. Er så lei, vil heller ha snø eller sol! Men istedet får vi haggel og regn...

men er litt koselig og, da.

Idag fikk jeg besøk her hjemme av helsesøster, før jeg gikk på Ung Mor gruppe her i Kleppestø. Koselig som alltid! 
Har ikke skjedd så mye ellers i det siste, bortsett fra at jeg har fått meg leilighet! Er så glad, gleder meg faktisk til å ta ansvar for alt selv, så har jeg noe å holde på med om dagene. Men det beste blir vel å lage egen middag og prøve ut nye ting, har blitt forelsket i å lage mat. Så det blir bra!
På søndag er det altså dåp, så det er hovedfokuset nå. Gleder meg også masse til det, men har alltid den skrekken for at jeg kommer til å drite meg ut på noen måte, eller at jeg snakker så lavt og presten sier feil navn... Hadde jo vært typisk. 
Men bortsett fra det gleder jeg meg! Er litt lei meg for at jeg ikke kan gå med bunad (hvorfor finnes det ikke bunader som er tilpasset amming?) for det er så fint, herreg.... Men skal heller gå med en nydelig bluse og et kjørt. Selvom alle med bunad blir finere enn meg :( Neidajodakanskje.
Har også begynt å tenke på å gå ut og ta mer bilder, for merker at savnet har komt nå. Men er ikke så mange steder å gå med barnevogn som er rolig og lite folk.. Syntes det er dødsflaut å gå rundt med kamera og ta bilde av tilfeldige ting, hahaha. Jeg er en flau person...
Skal ikke bare ta dagens outfit da? Hahahha.dagens outfit: poser under øynene.

Neida, men herregud har vært så trøtt i dag. Gleder meg til å sove. Men først er det mat! 

-Juliane