Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ny videoblogg med Desiree! Var noe vi gjorde bare på gøy sååå no serious stuff her. 

-Juliane

 • 0
  Ja, dette er ikke hele dagen da, men er små deler av den. Jeg stod opp og fulgte Noah i barnehagen, kom hjem og slappet av før jeg stelte meg og gikk for å handle, sååå etter jeg hentet Noah og vi hadde spist middag var det øving. Spennende! Skal synge i kirken sammen med bandet Salutem, og jeg gleder meg veeeldig. Gjelder bare å kunne alle sangene nå!
  Nå skal jeg stelle meg litt, så jeg blogger mer senere!

  -Juliane 

 • 0


  haaahahaahhhhha ganske uheldig med startbildet her...

  Blogger mer senere!

  -Juliane

 • 4

  Hallo alle sammen!

  Ja, har vært litt vekke fra bloggen, for jeg har tydeligvis bihulebetennelse. Hurraaaa, antibiotikakur i 10 dager, og må i tillegg holde meg hjemme hele denne uken. Det er nok lurt, men jeg kjeder meg allerede, haha!


  Men oookei, greien er den.... I det siste, har flere PR-kåte gutter laget blogginnlegg om hvordan jenter skal se ut, at de bør operere silikon om de har små pupper, og så er det det der 50-kilo innlegget, haha... Patetisk. Men uansett, alle de her er sikkert ikke seriøse (håper for guds skyld ikke det) men uansett vil jeg bare si, hvorfor i alle dager gidde å se bra ut for alle andre, om du ikke føler deg bra selv? Liksom, hvorfor skal jeg sminke meg masse, og ta på fine klær fordi en annen person syntes det er fint? Skjønner dere hvor jeg vil? 

  Det jeg prøver å si er vel at, det beste du kan gjøre er å føle deg bra, sånn som du er. Gå med hva du vil, smink deg slik du vil, og føl deg så pen du vil og drit i hva alle andre syntes om det! Jeg har endelig innsett at jeg er unik, jeg ser ut sånn som jeg gjør, og sånn er det. Jeg vil ikke se ut sånn som dagens samfunn vil at jeg skal se ut, jeg vil se ut som meg. For jeg er unik, og det er alle dere og. Alle som "hater" på dere, de kommer mest sansynlig ikke til å være i livet ditt for alltid. Om noen år har dere glemt hverandre, og alle dør uansett. Hvorfor leve etter hva alle andre syntes, når du kan leve etter hva du syntes, og føle deg bra med det? 

  Jeg er så heldig at jeg har både venner, familie og en kjæreste, som alle er helt fantastisk, og nydelige! Jeg finner fine ting med de hver eneste gang jeg er med de, og det gjør meg så lykkelig selv å ha sånne posetive tanker om andre. Tenker bare, dere som finner fæle ting med andre, og mobber de pga det, dere må virkelig slite, for jeg får så ufattelig dårlig samvittighet bare jeg tenker noe stygt om noen. Lurer på hvordan dere klarer å fungere i hverdagen om dere bare ser negative ting, haha. Alt blir bedre når man prøver å finne det positive i så og si alt!

  Jeg tror jeg faktisk har skrevet et lignende innlegg før, men men! Man kan ikke høre det for ofte vel, at dere er nydelige på hver deres måte, og unik! Tenk på det, ingen er helt lik som deg, du er den eneste versjonen av deg.. Det er ganske spesielt! Så gjør det som gjør deg lykkelig, kle deg i det du føler deg fin i, og gi fingern i hva alle andre syntes!

  -Juliane 

 • 1

  Ååh, er så deilig å ha planleggingsdag! Både skolen og barnehagen har fri idag, så jeg og Noah er hjemme sammen. Vi stod opp og begynte dagen med risengrøt, noe mini er veeeeldig glad i, og så gikk vi ut en tur. 

  Vi gikk ned til dammen og Noah elsker jo fugler og andre dyr, så han satt å gliste hele turen, hahah. Vi gikk og handlet før vi gikk hjem igjen, og nå ligger Noah og sover litt mens jeg har ryddet leiligheten. Gleder meg til han våkner så jeg kan begynne på middagen! Elsker middag, mmm.
  Jeg blogger nok mer senere, dagen min har ikke vært sååå interresant, men jeg tenkte at et kjedelig innlegg er bedre enn ingenting, hehe. Er det noe dere vil jeg skal skrive om, er det bare til å kommentere! Jeg er åpen for å skrive om det meste.

  -Juliane 
 • 0
  veeeerdens kleineste video, den ble litt blurry, meeen da slipper dere hvertfall å se hvor fæl eg så ut idag :):)
  -Juliane
 • 1

  Hei!
  Denne dagen har vært såååå lang, var slitsomt å begynne på skolen igjen, men samtidig ganske ok, for det er bedre enn å sitte hjemme og syke seg, heheh. Etter jeg kom hjem har jeg ikke gjort noe særlig, har gjort ferdig en innlevering, og hørt på musikk og sittedanset. Fordeler med å bo alene, hahah!

  Jeg er ikke en smule trøtt lengre, sååå jeg ender vel opp med å sitte og kjede meg resten av kvelden mens jeg hører på musikk og sittedanser litt mer. Søkervennersomkansittedansemedmeg. 

  Uansett, fortsett å send inn spørsmål i innlegget under til spørsmålsrunden til meg og Desiree, vi svarer i morgen, mest sansynlig med video, såååå yes. Spørspørspør. 

  Dette ble et gaaanske kjedelig innlegg, men har ikke en dritt å gjøre på så why not.

  -Juliane

 • 2

  Ja, som sagt skal vi ha spørsmålsrunde sammen, så send inn spørsmål til enten en av oss eller til begge! Bloggen til Desiree finner dere HER

  -Juliane

 • 0

  Yes, siden vi allerede er i november, så er det vel på tide å tenke på julegaver. Jeg har hatt julestemning siden sommeren, så den forsvinner vel når julen endelig er her, haha. Men, tenkte jeg kunne prøve å skrive en ønskeliste, dette er første gang jeg tenker ordentlig på hva jeg ønsker meg, og jeg tror jeg har verdens kjedeligste liste, hahah.

  ♥ Scrapbookingsaker

  Jepp, haha. Jeg
  elsker å sitte og holde på med sånne ting!

  ♥ Tegnesaker

  Den var vel litt obvious.

  ♥Klær/sminke

  Well, obvious igjen

  ♥Accesories

  Elsker elsker elsker accesories

  ♥Ting til leiligheten

  Elsker å pynte på ting her hjemme!

  ♥Noe hjemmelaget

  Syntes det er så koselig å få noe andre har laget selv, for det viser jo bare at man har brukt tid på gaven, og det gjør den mye mer personlig og! 

  ♥Victoria's secret

  Lov å håpe, daaa

  ♥Polaroid kamera

  No words needed

  ♥Makeup case


  Så ja, det er det jeg kommer på så langt, oppdaterer den kanskje etterhvert. 

  Hva ønsker du deg til jul?

  -Juliane

 • 2

  Herregud, dette er det kleineste jeg vet, men skal prøve å bli bedre på det, heheh.

  -Juliane 

 • 0

  Tid

  Helt utrolig at vi allerede er i november, dette året har gått så utrolig fort. Er ikke lenge siden jeg kom med toget hjem fra Oslo etter nyttårsfeiringen, er ikke lenge siden jeg såvidt klarte å gå i kjole pga varmen i sommer, er ikke lenge siden jeg var i 18-årsdagen til bestevenninnen min, første gang ute uten lille Noah, som allerede har blitt ett år og nesten tre mnd. Er litt skremmende at tiden har gått så fort, føler jeg ikke har fått gjort alt jeg skal, klarer liksom ikke helt å holde følge med tiden. Snart er det jul, så er det enda ett nytt år. Gleder meg veldig til neste år, det skal bli en ny start, for dette året har det vært veldig mye, både vondt og godt. Men jeg er klar for et nytt år, der det forhåpentligvis er mer godt enn vondt. 

  Dette året har hvertfall lært meg mye, jeg takler ting på en helt annen måte enn før, og jeg lærer meg å leve med følelser og sånt. Syntes livet er for kort til å bekymre seg over noe som kommer til å gå over uansett, eller lage drama ut av det minste. Jeg vil prøve å nyte dette, og leve et lykkelig liv mens jeg enda kan. Ironisk at jeg skriver dette når jeg egentlig er ganske trist, men dere skjønner poenget, hahah. 
  Ser hvertfall veldig frem til jul, det er den koseligste høytiden i verden, elsker å få feire med familien min med god mat, god stemning, og gode folk.

  Er hjemme fra skolen idag, for jeg er fortsatt syk... Har vært syk siden torsdag, og det begynner å bli rimelig kjedelig. Sitter å gruer meg til i kveld, for jeg vet at jeg kommer til å sitte og kjede meg, for det er så utrooolig ensomt når småen har lagt seg, og jeg tenker så sykt mye for tiden og har ingen her å snakke med og det blir så ugh, jeg vet ikke. Håper på å komme meg på skolen så jeg har noe å gjøre.

  Ble et kjedelig innlegg, meeen tenkte å kanskje komme med en videoblogg senere eller i morgen. Så stay tuned, eller noe.

  -Juliane