Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei alle sammen!
Jeg tenkte å kjøre i gang en konkurranse. (du må ha blogg for å være med)
Jeg har 188 kommentarer på bloggen min - og den som skriver kommentar nr 200 vinner blogg-anbefaling, og link i hvert innlegg helt til februar! Hadde ikke det vært noe for dere bloggere?!?!?!

Og mens du enda er i gang - lik siden min HER!

Tusen takk,
JJ

elsker converse. ja <3<3<3<3
 

 • 3

  Hei alle sammen!
  Nå har jeg altså laget to sminkevideoer til dere (Emo og fjortis, siden det var "de verste") men jeg vet ikke om jeg tør å legge de ut, hahaha, dummet meg ganske mye ut på begge to. Men jeg får se senere, må se gjennom de noen ganger, og tenke meg om før jeg bestemmer meg om hva jeg skal gjøre.  
   
  hei gammelt bilde

 • 4

  Hei alle sammen!
  Det var noen som spurte om jeg kunne lage sminkevideo... Og ja, jeg kan vel det, heheh. Men hvordan vil dere jeg skal sminke meg? Det kan være alt fra normal, masse farger, fjortis, emo, and so on. Det kan bli gøyt!
  Så legg igjen en kommentar, filmen kommer nok i morgen!
  Love,

  JJ


  hai thar

 • 4

  Hei alle sammen!

  Jeg må bare få takket alle for utrolig søte kommentarer i forrige innlegg, dere får virkelig opp humøret mitt, og jeg setter virkelig pris på at dere tar dere tid til å skrive så mye, og så fint! Dere er fantastisk alle sammen, skulle gitt dere alle en stor klem! Er så glad i dere <3

  Julen min har vært ganske fin! Fikk masse fine klær, smykker, sminke, parfyme og mye mer! Tusen takk for alle gavene jeg har fått! Vi hadde besøk av stesøsteren min Eva, og stebroren min Kristian. Det var ganske kjekt! Kan legge ut bilde av hva jeg har fått snart!
  Jeg sov hos Helene til i går, og det var utrolig kjekt. Vi var litt med Sindre, og geeket Naruto og spiste mat, og bare chillet. I går møtte jeg Erik, og han var jo helt bra gal. ehehe, neida. joda. Det var søtt det, på en måte. Vi stakk hjem til meg og slappet av. Elsker å være med han, wiii<3

  Idag blir nok enda en chilledag. Ble vekket for en halvtime siden eller noe, og nå sitter jeg her og ser på Top Model. Får Big Bite til middag, wiwiwiwiwiwi! 

  Hva skal dere i dag?
  Har dere fått noe fint til jul?

  tjohei
   

 • 5

  Når jeg var en liten jente, så fikk jeg en av de verste nyhetene i verden. Mamma og pappa skulle skilles. Jeg husker ikke hvor gammel jeg var , men det er nok en god del år siden.
  Jeg ville ikke tro at det var sant... Jeg løp bort til pappan min, og gråt. Jeg husker ikke helt hva som skjedde etter det. Men du flyttet hvertfall opp til Krokåsfeltet, og det var greit det, for jeg fikk jo besøkt deg annenhver helg.  Det var ganske koslig hos deg, vi hørte mye på musikk og så ofte filmer sammen. Meg, deg, søsteren min (Nathalie) og broren min (Henrik). Alt var som normalt, bare uten mamma.
  Men en dag, fikk vi vite at du hadde reist til Canada. Du skulle bare være der en uke, sa du. Og det var du, men du reiste flere ganger etter det. Til slutt endte det opp med at du flyttet dit. Jeg var helt knust, hvordan kunne du gjøre dette mot oss? Bare forlate oss på den måten? Hvordan kunne du etterlate deg en så stor sorg som du gjorde? Unnskyld, men hva faen tenkte du?
  Jeg  sitter igjen her i dag, gråter ofte over deg. Årene opp igjennom har vært tunge. Du har jo kommet på besøk og alt slikt, men det er virkelig ikke det samme. Istedet for å skrive opp alt på nytt, kan jeg legge ut det ene notatet mitt fra facebook:


  Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne...

  Du var pappaen min. Du er pappaen min..

  Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor du valgte å flytte fra oss, og vekk fra familien ...

  Hva tenkte du på ? Virker ikke som du tenkte så særlig på barna dine når du gjorde det ..

  Men du sa aldri unnskyld for det du gjorde heller .

  Men det aller verste er å kjenne et slikt tomrom, å gå resten av livet og kjenne at noe mangler..

  Du sårer meg , pappa.

  Du kunne komme til Henrik og Nathalie sin konfirmasjon, men ikke min.. Greit at du kanskje ikke har råd til det, men du kunne tenkt på det litt før ...

  Jeg føler du ikke bryr deg så mye. Du ringer nesten aldri lenger. Og når du først ringer, sier du det samme om og om igjen.. Alltid det samme gamle.. Hva vi har gjort på, om det har skjedd noe nytt..

  Alltid det samme...

   

  Jeg tenker ofte på deg. Prøver å huske ansiktet ditt. Noe som ikke er lett, uansett hvor hardt jeg prøver ..

  Jeg ser på gamle bilder, fra den gang jeg var liten og sov i armkroken din. Hvorfor kan jeg ikke spole tilbake tiden, og få det slik igjen? Ligge sovende, trygt i pappan min sin armkrok....

  Det begynner å bli rart å kalle deg "faren min"... det føles ikke som du er faren min lengre... Vet ikke hvorfor, kanskje fordi vi såvidt snakker sammen ? Du snakker egentlig mest med Nathalie og Henrik .. Skulle gjerne snakket mer med deg jeg og, men det er ikke lett for meg, når jeg såvidt kjenner deg... Forstår du ?

   

  Når jeg er hjemme hos andre venner, ser jeg på deres familie .. De fleste av dem har en far.  Jeg misunner dem. Uansett hvor mye de krangler med faren sin, eller hvor vanskelig det er å bo med han, så misunner jeg dem så grådig.. For jeg har ikke en far som bor hjemme og kjefter og ler med meg.. Jeg opplever det ikke på samme måte som dem...

   

  Og noe jeg er redd for, er at jeg aldri får se deg igjen ... Hvem vet ? Hvordan kan jeg vite at du kommer hjem igjen ?

  Skal det ta tre år til før du kommer hjem igjen ? Da er jeg atten år .. Ting forandrer seg, pappa ... Kanskje vi mister kontakten og vi aldri møtes igjen ..

   

  Men jeg vil ikke tenke sånn... men jeg gjør det... Det gjør det også vanskelig å sove . Når jeg lukker øynene, og prøver å sove, tenker jeg ofte på deg... Og det gjør vondt.. Jeg liker ikke å tenke på deg lengre... Jeg kjenner deg ikke ... Når du var hjemme, var det nesten feil å kalle deg "pappa"... Det var rart, og uvandt.. og nytt....

  Men, kommer du hjem flere ganger ? Eller ikke ?

  Jeg vet ikke om jeg vil ha deg hjem en gang ...

  Du kommer hjem, jeg knytter meg til deg, du reiser, og det er akkurat som å miste deg på nytt ... Det blir bare verre og verre.. Hvorfor slutter du ikke bare å ringe ..? Jeg sier det ikke for å være frekk.. hver gang jeg legger på, etter å ha snakket med deg, får jeg vondt inni meg .. Et stort tomrom.. hvem kan fylle det? Ingen, bortsett fra deg...

   

  Hadde du visst hvor ofte jeg gråt over deg, og det du gjorde... jeg tror du hadde blitt sjokkert.... Jeg pleier ikke å gråte over så mye lengre, men jeg gråter bare ved tanken av deg.. Ville du at jeg skulle ha det sånn ? At vi skulle ha det sånn? Meg, Nathalie og Henrik? Ikke vet jeg ...

   

  Men du vil alltid være pappaen min... Håper du er lykkelig slik du har det nå.

   

  Evig glad i deg. 
 • 2

  Hei alle sammen!
  Idag er det altså lille julaften. Har hatt julestemning i hele dag, elsker det! Har nettopp hatt en liten kosestund med mamma, stefaren min, broren min, så kom morfar på besøk en tur! Utrolig kjekt.
   
  oiiii, store bildet. Men det var så fint! 

  Jeg gleder meg masse til i morgen, Eva og Kristian kommer på besøk og skal være her og feire med oss (det er stesøsknene mine), det blir så kjekt! Skal spise grøt og god middag, se på koselige julefilmer, åpne gaver, og bare kose oss!
  Juleavslutningen på skolen var så koselig, åe! Dere var kjempeflinke alle sammen! Elsket spessielt når lærerene sang, hahah! Søte folk. Etter skolen tok jeg sol med Linnis, og etter det stakk hun hjem og jeg møtte Henny på Kleppestø. Vi møtte Erik, og tok bussen til Askøysenteret og kjøpte Big Bite. Herlig! 
  Jeg og Erik gikk hjem til meg, og jeg tror aldri jeg har vært så trøtt før, så jeg sovnet jo jeg, i sånn en time eller noe. Etter det, satt vi bare og chillet, og han har den styggeste teknikken for å kile meg under bena... Frekt.
  Vi begynte å se på en film, husker ikke hvilken det var, men fikk ikke sett den ferdig siden han ble hentet :(((((

  Jeg kommer hvertfall ikke til å få sove i natt, gleder meg  sånn til i morgen. Får vel se en film!
  Har dere en bra film til meg??? DESPERAT! (helst ikke skrekkfilm......)
   
  Linnis er flink til å ta bilder! hehehehhe

  Nå skal jeg gå og finne gavene mine under treet, muahahahahah!
  God jul, alle sammen! Håper alle vil få en fin dag, masse glad i dere alle! 

 • 0

  Hei alle sammen!
  Idag hadde jeg tentamen i nynorsk, følte det gikk veldig bra! Skrev tre sider, og fortellingen ble ganske bra! Nå er jeg ferdig med alle tentamene, og nå er det bare tre dager igjen på skolen så er det juleferie! Gleder meg.
   

  Elsker denne sangen, infjkgnwfkgn. 

  Senere skal jeg opp til storesøsteren min Nathalie, og sove der til i morgen. Gleder meg masse, er så lenge siden jeg har vært med henne nå! Vi tenkte vi skulle se en julefilm og bare kose oss masse. Blir så kjekt!

  Hva skal du idag?
   
  vovven til Jeanette<3

  i en eller annen skog i Strusshamn <3

  -JJ

 • 2


  Hei alle sammen!
  Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men har vært en litt travel helg!

  På fredag var jeg på juleball med kjæresten min, koste meg kjempemasse, selvom jeg nesten sovnet sittende.
  På lørdag var jeg og med Erik og vi så The Human Centipede 2 , ekleste filmen. Ellers satt vi bare nede på rommet mitt og chillet. Koslig 

  fine gutten min, elsker deg så utrolig mye!

  I dag har jeg egentlig bare slappet av her hjemme, og var med mamma på butikken for å kjøpe litt ting og tang. Har pyntet til jul her hjemme, er så utrolig koslig! Bare 6 dager igjen nå, gleder meg utrolig mye. 
  Og for hver dag som går, jo nærmere er jeg slutten på ungdomsskolen. Kan helt ærlig ikke vente, er lei av så og si alle på u.skolen. No offence. Men jeg orker bare ikke mer av alt dritet, hver morgen vil jeg helst drite i skolen og bare være hjemme, når jeg allerede er på skolen, skjer det som oftest noe som gjør at jeg vil hjem med en gang, legge meg under dynen, og sove til u.skolen er ferdig. Har fått høre at mange av mine nærmeste venner snakker drit om meg, og er helt lei av meg, og det er ikke akkurat så kjekt... Men, men, får vel gå på skolen igjen i morgen og late som om alt er bra. Gleder meg så ufattelig mye.

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Skal bli digg.
  Gleder du deg til jul?

  Hvil i fred, Luna <3

 • 0

  Hei alle  sammen!
  Designet jeg har nå er bare midlertidig altså. 


  Jeg har blitt hektet på denne sangen, elsker teksten på den, beskriver så sykt godt hvordan jeg (og sikkert mange andre) har følt det mange ganger før.
  Bare glad alt er bra nå! Nesten. hehe.
  På fredag er det juleball... Jeg har kjøpt en utrolig fin kjole, og har fine sko, og verdens beste gutt. Fredag skal bli en bra dag, jeg tillater ikke meg selv å deppe så sykt, er så lei av det, selvom jeg ikke kan noe for det.
  GRINUNGE. 

  Uansett, det blir en bra dag med gutten min. Blir så glad når jeg er rundt han

  Jeg vet ikke om det blir lagt ut noen julesang her, for jeg aner ikke hvilken sang jeg skal synge, og jeg kan bare filme med pcen eller iPhone, for speilrefleksen min kan ikke filme!
  GI MEG SPEILREFLEKS JEG KAN FILME MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Men vi ser det, vet ikke om jeg har tid heller... men men.
  Jeg legger ut bilde av ballkjolen enten på fredag, lørdag eller søndag, og forteller om ballet samtidig! Håper det blir bra.

  Skal du på juleballet?
   
  fine gutten til tante 

 • 1

  Overskriften sier vel alt..
  Jeg ligger her nå, har lagt her i 2 timer og bare stirret i taket.. Jeg trodde ting ville bli bedre , men alt blir jo bare verre. Jeg sliter med å sove fordi jeg tenker for mye på ting jeg ikke burde tenke for mye på, jeg lukker øynene, men bilder kommer opp i hodet mitt , og jeg blir tvunget til å åpne øynene igjen.. Hvorfor må det gjøre så vondt å savne noen? Jeg hater det , hater at dette måtte skje med akkurat den gutten .. Det er urettferdig.. Jeg hadde ofret så utrolig mye for å få han tilbake, og bare for å høre latteren hans igjen.
  Jeg vil bare klemme ham en siste gang, og si at jeg er glad i han.. Hvorfor gjorde jeg ikke det mens jeg enda hadde tid? Skulle ønske kjæresten min var her nå og holdt rundt meg, føler meg så trygg med han. Det er så lenge siden jeg har vært så lykkelig som jeg er når jeg er med han... Han betyr så ufattelig mye for meg.
  Det er nok mange som ikke skjønner hvorfor jeg bare kan "komme meg over det".. Tenk dere om .. Tenk på bestevennen din som alltid har vært der, og stilt opp for deg, og som du elsker utrolig mye .. Tenk deg at din aller beste venn en gang får kreft , og dør... Gjør det ikke vondt ? Prøv å gjøre den smerten 100 ganger vondere, så vet du hvordan jeg har det. Jeg har mistet den gutten som betydde så og si alt for meg , som alltid var positiv og glad .. Jeg har virkelig mistet han for alltid...
  Hvil i fred , Thomas.

 • 3

  Hei mine venner!

  hahaha, ooi.
  Gammelt bilde? Jaja.

  Får vel fortelle litt hva jeg har gjort på i helgen!
  Skulle egentlig sove i kirken fra fredag til lørdag og hatt julekonsert på lørdag, men det ble avlyst. :ccc
  Så istedet, var teasing koret hjemme hos Sunniva (dirigenten vår<3) og hadde en liten juleavslutning! Koste meg utrolig mye, og jeg fikk mandelen i grøten! Pleier aldri å få den... Etter god grøt og masse julebrus satt vi og lekte, og snakket og bare koste oss! Elsker TeaSing, beste folkene! lovelove.
  På lørdag tror jeg at jeg bare var hjemme? hahahah, jeg husker det ikke...
  Og idag, var jeg på søndagsåpent på Sartor med Jeanette og Helene og kjøpte julegaver til de to, mamma og kjærestenmin. <3 Kjøpte meg også et iPhone 4 deksel, heheheh. Kan legge ut bilde i morgen!
  Jeg har vel egentlig hatt en ganske bra helg. Er utrolig sliten nå da, og er definitivt ikke klar for skole i morgen... Men om ikke lenge er det jo ferie, tjohei! Gleder meg som en unge til jul, men gleder meg nok mest til å pynte treet og maten, hahha. Er ikke så spent på gavene i år, egentlig. Vet ikke helt hvorfor, men men. Har vel alt jeg trenger <3<3<3<3
  Untatt et piano..................... hahahahahhhahah. Tjohei duddelidei!
  Noen andre som ser på Nobels Fredspris greiene og hørte Evanescene? Liker bedre studioversjonene av sangene hennes... Men men!

  ååå! Fant et bilde av Thomas, søøøteste gutten da! Husker denne dagen utrolig godt, satt på terrassen hos deg med henry og henny og grillet, åeåeåeåe, savner deg, beste! <33

  Nå skal jeg straks legge meg til å sove, er utrolig trøtt nå, og foten min sover... hahaha. 
  VIL IKKE GÅ PÅ DEN EKLE SKOLEN MIN I MORGEN, AWWWWWWMMMMGG!!!!!!!

  Jeg vil ha sjokolade. Noen som vil kjøpe til meg og gi meg i morgen? :3

  åeee, søte helene! Bilde fra åttende klasse, vedder på at jeg var den styggeste ungen på skolen D:

  Nei, sove nå? Ja. Ned i den store , myke sengen min, awhawhawh! gleder meg!
  hhahaha. Sorry for at jeg blogger ganske random, men jeg har ingenting å skrive om + det blir sånn når jeg kjeder meg / er glad! Tror ikke jeg har vært så glad på lenge nå, tross alt som har skjedd. tjohei<3
  NEI, NÅÅÅÅ må jeg legge meg før jeg sovner her oppe med pcen på fanget!
  God natt, mine søte folk!
   GAMLE BILDER , INCOMIIIIIING!!!
   

  Shitkidzzz..

  Nattaaaaaa !
   

 • 4

  hei sløven. :3

  Jeg vet at jeg ikke har blogget ganske lite.. fordi jeg ikke er flink :c
  Egentlig så er jeg bare ganske sløv, MUAHAAHAHABbaabbahahahahHA!
  Nå er det endelig helg, og snøen har komt... gleder meg til jul!

  fine minitrær utenfor vinduet mitt ! Wiiiii

  Skolen i går var sykt chill, vi kunne enkelt og greit gjøre som vi ville. Digget det! 
  Etter skolen var jeg med Helene hjem, som jeg hater litt fordi hun slettet facebooken sn D: og vi så litt på Naruto (som jeg har blitt hektet på.. wiiii) før vi reiste til Åsane for å feire Kristian (broren til kjæresten min, tihi) sin bursdag, og det var jo kjekt! Får mest sansynlig ikke sett Erik før neste fredag.. men det blir digg, skal dra han med på skoleballet. BE PREPARED!! Han er fin. Fine gutten min

  told ya.fin <3

  Ja, nå aner ikke jeg hva jeg skal gjøre på... Forever alone ! Neida. tss. Har masse venner jeg!!!!
  Neida. Får vel sitte her resten av dagen og se tv ! : D
  Hvis det går noe gøyt på TV....

  OG FORRESTEN!
  Vil dere være søt å like bandsiden til en kompis av meg?: D TRYKK HER for å komme til siden !  WIII. hehe.
  Mattelæreren min er så sykt kul... Jeg satt og spilte Cut The Rope, og han bare: Det spillet har jeg og på mobilen min, det er så gøyt!
  Hahaha, digger han! Kuleste læreren på hele skolen.

  whaaa, gammelt bilde! O_O
  Skal klippe meg snart jeg.. og prøve å farge håret mitt i min naturlige farge, og skaffe meg extentions! Gleder meg, yeah. 
  Hva skal dere i dag?
  Husk å legg igjen en kommentar om hvilken sang du vil jeg skal synge!
  -JJ

 • 0

  Hallo alle sammen!
  Idag er det altså første desember. Noen andre enn meg som skal se jul i blåfjell? Det er en tradisjon for meg å se på det, og det er jo så koslig! 
  Litt av et vær ute da, klarte såvidt å gå fremover i dag pga vinden. Helt forferdelig.

  hahaha. fineste hårfargen da.

  -JJ