Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hei alle sammen!
Jeg har tatt et valg nå, siden jeg har vært så dårlig med å blogge den siste tiden.. Men neste år lover jeg å forbedre meg! Skal fikse mye på designet, lage bedre innlegg, ta flere bilder, kaaanskje flere videoblogger, og alt! Jeg lover.
I tillegg må jeg bruke skolepcen nå, macen er på reperasjon, og får ikke brukt den før etter nyttår.. Jeg begynner vel med bloggingen etter 2.-3. januar, med tanke på at jeg ikke er hjemme før det. Reiser på torsdag, så jeg gleder meg utrolig mye!
Ellers ønsker jeg alle en god jul og godt nyttår, takk til alle mine søte lesere som har orket å lese alle de korte, kjedelige innleggene jeg har skrevet den siste tiden, haha!

-Juliane
 

De beste tidene <3

Hadde desverre ingen nyere bilder på denne pcen, men gleder meg masse til å begynne for fullt igjen!

 • 0

  Hei alle sammen!

  Tenkte å fyre løs en spørsmålsrunde, svarer med video! Så spør om hva dere vil, svarer på aaaaaalt!

  har fortsatt ingen nyere bilder av meg sååå, hehehe

  -Kisses
   

 • 0

  Hei alle sammen!
  Ååh, i dag er det første desember! Vet at så og si alle blogger om det, men desember er virkelig en av de beste månedene i året! Gleder meg sånn til jul og nyttår, til å reise, har så mye kjekt å se fram til! Et nytt år med familien og kjæresten og venner og herregud, jeg har så julestemning nå! Vedder på at jeg ikke har noe stemning på selve julaften, er så typisk, haha! 

  Men uansett, jeg dro til kjæresten min i ett-tiden i dag, var så koslig å gå ute i snøen! Haha, blir så glad av alt dette. Så var vi hos han en stund før vi dro til byn, planen var å se på lysfesten, men fikk ikke med oss noe særlig pga vi gikk litt for lenge inne i butikker, haha. Men koslig var det uansett! Vi gikk mot fyrverkeriet når det begynte, men så så vi en hund som var så redd at det var helt sykt.. En dame kom bort og spurte om vi kunne gå bort og trøste den, og det var såklart ikke noe problem! Vi satt der med den en stund, før kjæresten gikk inn på Galleriet og prøvde å få securitas til å snakke over høyttalerene og prøve å få kontakt med eierene, mens jeg satt ute med hunden og prøvde å roe den litt ned. Kom en dame bort og snakket med meg og prøvde å kose litt med hunden, før henne hadde det i tillegg kommet tre stykker bort som spurte om det gikk bra og alt mulig, hehe. Da kjæresten kom ut igjen fra galleriet kom eierene, som bare hadde vært vekke i "fem minutter"... hehe, joda. Snakket en del med eierene til hunden, hyggelige folk, men fikk helt vondt av hunden altså.. Uff.
  Uansett, etter det så gikk vi hjemover mot kjæresten igjen, gikk innom butikken og kjøpte mat og litt digg før vi dro hjem. Lagde mat og spiste, resten av kvelden så vi på alene hjemme !

  Han fulgte meg hjem, og når vi stod utenfor her hadde vi en liiten snøballkrig... I morgen vinner jeg !! Hihi. Denne dagen har ikke vært stort annet enn perfekt! Teller dager til jul, reisen og nyttår nå. Kan ikke vente! 

  Hva har dere gjort i dag?

  -Kisses:*

  ååh, har ingen nye bilder av meg... Har ikke orket, enkelt og greit.