Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei alle sammen!

Tenk at i morgen er den siste dagen i 2014. Året har gått så utrolig fort, og det har skjedd så utrolig mye som fortsatt ikke har gått helt opp for meg. Det har vært veldig mange nedturer, men og mange oppturer. Noah begynte bl.a. i barnehagen, og jeg begynte på skole igjen. Jeg kvittet meg med mennesker som hadde negativ virkning på meg, og ble kjent med så mange fantastiske personer, Desiree som jeg fort ble veldig god venn med, og min fine kjæreste. Det er vel de to og Helene som har fått meg til å se mer positivt på alt, bli mer glad i meg selv og livet, og fått meg til å innse at det er helt ok å være seg selv. Jeg gleder meg til et nytt år med alle vennene mine, kjæresten min, sønnen min og familien min. Jeg lurer veldig på hvordan det blir, om det blir like bra som 2014, eller enda bedre. Jeg har satt meg en god del mål for neste år, så jeg håper bare jeg klarer å nå de.

Fin genser, heh. Den er sååå god og myk!

Dette blir nok mitt siste innlegg for i år. Jeg håper alle har hatt et fint år frem til nå, og at den siste dagen i morgen blir bra. Kan fortsatt ikke tro helt at vi snart er i 2015, og at jeg blir 19 i mars. Er jo ikke så lenge siden jeg var 13 og gikk på nattåpent på Huset, hahahaha. Neida, men herregud, tiden går så fort. 
Er hvertfall veldig klar for et nytt år, det blir kanskje ikke så annerledes fra 2014, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av året og skape mange fine minner.

Godt nyttår, alle sammen!

-Juliane
 

 • 2

  Hei alle sammen!
  Jeg har hatt en liten pause fra bloggen nå, har bodd hos min mor i noen dager og feiret jul der og sånt. Var kjempekjekt! Kan vise bilder av det senere, hvis dere vil.
  Det har komt sinnsykt mye snø her til Bergen, og jeg og Noah har allerede rukket å være ute og bygget snømann og spist grøt, og nå ligger han og sover luren sin. Tenkte vi skulle gå ut en tur igjen etterpå så jeg får tatt litt flere bilder.
     Her får dere dagens outfit i samme slengen, heheh!
  Nå må jeg rydde litt før småen våkner, vurdeeerer å lage en videoblogg etterpå men vi får se.
  Har dere hatt en fin jul så langt?

  -Juliane 

 • 2

  Heisann!
  Åtte dager igjen til jul, og jeg har fortsatt ikke begynt på julegaver... Jeg aner faktisk ikke hva jeg skal kjøpe til noen, vanligvis er jeg ferdig med gavene i god tid, men herlighet, så travelt det har vært den siste tiden! Eller, det er vel alltid travelt, men føler de siste ukene har flydd, har vært så mye å gjøre. 
  Det positive oppi alt dette er at det snødde noe sinnsykt igår! Jeg har seriøst ventet på snø siden sommeren, så jeg var gaanske fornøyd, hahah.

  Dette er heldigvis siste uken på skolen før det er ferie, og det gleder jeg meg veeeldig til. Trenger en pause fra skolen nå, det har blitt litt mye for meg merker jeg, pusher meg selv mye mer enn jeg burde og skuffer meg selv gang på gang... Men men, satser på at alt blir bedre etter ferien.

  Jeg tenkte jeg skulle begynne å videoblogge litt oftere og kanskje ha et tema for hver gang, kanskje sånn én gang i uken eller noe. Så hvis det er noe dere vil jeg skal snakke om, kan dere gjerne legge igjen en kommentar nå så kan jeg prøve å lage en video i kveld eller noe. 

  -Juliane
   

 • 0

  Først vil jeg beklage fraværet mitt, jeg har trengt en liten pause. Skjer så mye for tiden, nå når det snart er jul og alt, hihi" Men, skal prøve å blogge mer, jeg savner det veldig, selv om jeg har dårlig tid.

  Åh, kjærlighet. Hva er egentlig det? vet du egentlig hva det er? De fleste vet det og har følt det, men om det er ekte og rett, er nok mange som er usikker på. Min beste venninne er i denne situasjonen.. Hvorfor er han så redd? Du er såpass glad i henne ar du ikke klarer å holde deg unna. Hun er jo noe flott som du faktisk liker veldig godt. Kanskje det er jenten du egentlig skulle giftet deg med? Det er det ingen som vet, så lenge du ikke tar sjangsen.

  Dette innlegget er til alle dere som er i denne situasjonen. Du er forelsket, men tørr ikke gjøre noe med det. Når du holder rundt hun, klemmer hun hardt så hun skal føle seg elsket og trygg i dine hender, og kanskje du til og med kysser henne. Du er faktisk forelsket da, kjære deg. Men selv om du gjør alt dette med hun, så sier du at du er usikker. Livet hennes ligger i dine hender men du tørr ikke ta henne imot. Har du da tenkt på at hun faktisk ligger i hendene dine, men du slipper hun, så hun faller ned på bakken. Da, kjære deg, da mister du hun. Og please ikke forvent at du får hun tilbake etter dette.   Du vet, når du ser den personen du er så glad i? Det gjør noe med deg, det endrer noe i deg. Du kjenner det så godt, når du hører personen le, ser du han eller hun smile, du hadde gjort alt for å høre latteren litt til, eller se personen smile i et par sekunder mer. Det er faktisk nesten trist, at vi bruker så mye tid og energi på en person som kanskje velger å droppe oss, fordi de er redde for å være i noe fast. Hvem vet, alle har ulike grunner.

  Men, vi lever en gang, så hvorfor ikke satse litt, og gi personen du egentlig er forelsket i en sjanse, istedet for å håpe på at det enren går over, eller vente på at noe "bedre" kommer? For vet du hva, det er ikke sikkert noen andre kunne behandlet deg like bra som hun/han ville gjort. Det er ikke sikkert noen andre ville ofret så mye tid og gitt deg så mye kjærlighet som den personen. Men du finner aldri ut av det, for du tør ikke ta sjansen. 

  Tenk litt på det. 

 • 1

  "I will always be there for you", they said. 
                                                         Then they left.

   

   Jeg husker på barneskolen, så var jeg ikke den mest populære for å si det sånn. De første årene gikk greit, jeg var hun stille, sjenerte som helst aldri snakket i timen, og jeg hadde heller ikke særlig mange venner. En som var der for meg gjennom hele barneskolen, var Henny. Vi støttet hverandre veldig gjennom de årene vi ble mobbet, vi gikk gjennom det sammen, og taklet det sammen. Vi hadde såklart et par andre venner som ga oss god støtte, men Henny var alltid nr.1. Uten henne vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, hadde jeg gått gjennom alt det alene vet jeg ikke om jeg hadde klart meg videre til ungdomsskolen. Jeg slet veldig, ikke bare pga mobbing, men og mye personlig. Men likevel gjennom alt dette valgte Henny å forbli bestevennen min, til tross for alt dritet folk sa. 
  På ungdomsskolen gikk det mye bedre, jeg og Henny var fortsatt gode venner men jeg var mer med Helene nå. Møtte Helene sommeren før 8. klasse begynte, og vi bare klikket. Vi fikk mye drit på oss vi og, men Helene lærte meg å bli sterkere, og pga henne kom jeg meg veldig fint gjennom det meste uten å la det gå for mye inn på meg. Vi stod sammen, fightet det vi kunne, støttet hverandre og fant ut at det egentlig var helt ok at vi er sånn som vi er, og at vi ikke vil endre på det fordi noen personer ikke liker oss. Jeg var og god venn med Linn og Emilie her, og jeg lærte mye av en hver av de. Jeg fant og fort ut hvem som var ekte venner, og hvem som ikke var verdt å bruke tiden på, og det er noe jeg har tatt med videre. Det skjedde sinnsykt mye når jeg gikk på u.skolen, 
  På 1vgs på Bjørgvin ble ting vanskelig igjen, jeg kom i en klasse så og si uten noen jeg kjente, og den eneste vennen jeg hadde der var aldri på skolen, og jeg fikk heller aldri vært med han grunnet sjalusi. Jeg var mye alene i skoletiden, jeg slet veldig med konsentrasjon og skolearbeid og sov dårlig om natten, enkelte ganger sov jeg ikke i det hele tatt fordi jeg rett og slett gruet meg til skoledagen. Når vgs begynte mistet jeg og kontakten med mange fra u.skolen, alle hadde liksom sitt å styre med, og jeg ble veldig isolert og var som oftest bare med min daværende kjæreste, og jeg ble sjeldent invitert på noe. Selvom jeg hadde typen da, var jeg sinnsykt ensom. Jeg var med Helene en gang i blandt, men jeg merket at jeg hadde forandret meg en del pga alt som hadde skjedd, både på og utenfor skolen. Likevel var Helene den som aldri stakk av, hun har alltid vært der og er her fortsatt den dag idag. Og jeg har aldri vært så takknemlig for å ha en så god venn som har støttet meg gjennom alle disse årene, gjennom alle de dumme feilene mine, og alle de tunge tidene. Det er sykt hvor mye dritt hun har tålt fra min side, hahah.
  Når jeg ble gravid ble jeg enda mer isolert og deprimert. Jeg var med kjæresten nesten hver dag, og bare der skjedde det mye som gjorde at jeg ikke følte meg helt på topp. Jeg har innsett nå at jeg gjorde mange dumme valg, men men. Jeg var fortsatt litt med Helene, men ikke i like stor grad som før, og det kunne ta et par dager før vi snakket. Jeg sov enten veldig mye, eller veldig lite, og jeg følte meg veldig alene. Det er nok mye min feil og.
  Når jeg endelig hadde fått sønnen min, levde jeg i en liten boble en stund, det var liksom meg og Noah. Tenkte ikke på stort annet på et par uker, hahah. Jeg hadde da et friår, og jeg fant ut mye om meg selv, og jeg tok et par valg jeg nå i ettertid er glad for. Jeg flyttet ut, jeg ble 100% alenemor, jeg kvittet meg med venner som egentlig var falsk mot meg hele veien, og jeg fant fort ut hvem som var ekte. Helene var og er faktisk den eneste som har vært ekte mot meg helt siden sommeren før 8. klasse, hun har alltid vært ærlig og god mot meg, alltid støttet meg... Hun har rett og slett alltid vært en ekte bestevenn. Nå går jeg 1.vgs igjen på Laksevåg, og jeg har fått en del nye venner der, men jeg er mest med Desiree, og har blitt god venn med henne på kort tid. Hun er en helt fantastisk venninne, og jeg vet faktisk ikke om jeg hadde klart å komme meg på skolen om det ikke var for henne. Hun holder meg gående!

  Det jeg vil frem til her, er vel at det er sinnsykt viktig med venner, ekte venner. Det er de som har holdt meg gående, og uten de vet jeg ikke hvordan jeg hadde hatt det nå. Så tusen takk, Helene og Desiree, for at dere konstant holder ut med maset mitt, mine gale moments, og mine breakdowns. Spesielt deg Helene, du har jo holdt ut med humørsvingningene mine i nesten sju år! Det er utrolig, at vi har vært så gode venner i alle disse årene uten en eneste krangel. Gull verdt!

  Ble et litt rotete innlegg, men det er bedre enn ingenting!

  -Juliane
   

 • 4

  Halloooo!
  Nok en gang har det vært en del fravær her på bloggen, og jeg har ingen bedre unnskyldning enn at jeg faktisk trengte en pause. Humøret har ikke vært helt på topp, og jeg og mini har i tillegg vært syk, og jeg er kjempesliten for tiden, sååå bloggen har ikke akkurat vært så veldig prioritert. Uansett, jeg kan skrive mer senere, tenkte bare å vise dere litt av dagens outfit, hahah!


  
  Trynet mitt ble ikke helt vellykket idag men psh 

  Dette var de beste bildene av meg av de sikkert 500 jeg og Dessi tok idag, hahah! Men, det er bedre enn ingenting! Senere i kveld eller i morgen kommer et nytt innlegg. Hadde forresten likt om dere kom med forslag til hva jeg kan blogge om!

  -Juliane