Juliane Jorn - Legg meg til som venn !:)
Forside Add meg Om meg Kontakt

CHALLENGEHei alle sammen!

Jeg har ikke hatt noe særlig å blogge om, som dere sikkert har skjønt. Dagene går stort sett fortsatt i det samme, såååå yes.

Helgen var litt annerledes da, mamma passet Noah fra fredag til lørdag, så jeg, kjæresten, søsteren min og en venninne gikk først på Egon og spiste, før vi gikk videre på kino. Vi så Fifty Shades, fikk en goodiebag fra kondomeriet og greier, hahah. Anyways, syntes filmen var ganske bra, bedre enn en 2-er liksom, heh. Var hvertfall ganske godt å komme seg ut litt med noen av mine nærmeste!
Etter filmen dro jeg og kjæresten hjem til meg, meeen vi kjørte ut igjen for å kjøpe mat på mcDonalds, noooe som var et av de dummeste valgene vi tok hahha, tuller ikke når jeg sier at magen min ble tjukk og feit etterpå :')
Dagen etter fikk jeg Noah hjem, og jeg brukte dagen på å rydde og slappe av. I går var jeg med å sang på G:19, og det var så kjekt! Elsker å få vært med på sånt, åh.

Så det var en kort oppsumering av helgen! Jeg og Desiree har derimot tenkt å ha en eller annen challenge, og vil gjerne at dere kommenterer noen challenger vi skal gjøre!


 • MIN ØNSKELISTE  Yes, siden vi allerede er i november, så er det vel på tide å tenke på julegaver. Jeg har hatt julestemning siden sommeren, så den forsvinner vel når julen endelig er her, haha. Men, tenkte jeg kunne prøve å skrive en ønskeliste, dette er første gang jeg tenker ordentlig på hva jeg ønsker meg, og jeg tror jeg har verdens kjedeligste liste, hahah.

  ♥ Scrapbookingsaker

  Jepp, haha. Jeg
  elsker å sitte og holde på med sånne ting!

  ♥ Tegnesaker

  Den var vel litt obvious.

  ♥Klær/sminke

  Well, obvious igjen

  ♥Accesories

  Elsker elsker elsker accesories

  ♥Ting til leiligheten

  Elsker å pynte på ting her hjemme!

  ♥Noe hjemmelaget

  Syntes det er så koselig å få noe andre har laget selv, for det viser jo bare at man har brukt tid på gaven, og det gjør den mye mer personlig og! 

  ♥Victoria's secret

  Lov å håpe, daaa

  ♥Polaroid kamera

  No words needed

  ♥Makeup case


  Så ja, det er det jeg kommer på så langt, oppdaterer den kanskje etterhvert. 

  Hva ønsker du deg til jul?

  -Juliane

 • Les mer i arkivet Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014
  hits